zaterdag 28 november 2015

Heel veel noten in een weekend!

Je hebt van die weekends... nou ja, zo eentje hebben wij er nu.
Gisteravond was de voorspeelavond van de meiden. Nou is avond nogal betrekkelijk, want het begint al om half 5. Hoewel beide meiden pas na zes uur aan de beurt waren, en de oudste zelfs in het laatste blok, ben ik er van half 5 tot na de afwas om half 11 geweest. Da's geen zware opgave overigens. Het is geweldig om alle leerlingen ze zien groeien in hun muzikale ontwikkeling. En heerlijk om te merken dat niemand in paniek raakt van fouten, en ook niet van even helemaal de kluts kwijt raken. Een superveilige plek om podiumervaring op te doen.
Dat geldt ook voor het concertje van de celloleerlingen van de cellodocente van onze zoon. Dat was dan weer vanochtend. Een deel van dezelfde mensen als gisteravond kwamen we daar weer tegen. Een heerlijk ontspannen sfeer, en een zoon die met zo heerlijk veel plezier zit te spelen!
Wie op de foto's klikt, komt bij de filmpjes.Ondertussen is oudste voor een repetitieweekend met het orkest weggebracht en gaan de andere twee morgen ook nog met hun orkesten repeteren, en heb ik zelf morgenmiddag koorrepetitie. Veeeeeeeel muziek dus, heerlijk weekend!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Ik vind het leuk als je een reactie achterlaat!